Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
CIKKEK
     
REGISZTRÁCIÓ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
számláló
Indulás: 2003-08-06
     
Gyógyító alternatívák
Gyógyító alternatívák : HEPATITIS C

HEPATITIS C

A hepatitis C fertőzés egy lassan fejlődő krónikus vírusos fertőzés, mely végső stádiumban májcirrozishoz ill. májrákhoz vezet.

Magyarországon kb. 75-100 ezer, világszerte kb. 4-500 millió hepatitis C vírussal fertőzött ember él. A WHO adatai szerint ez a fertőzés lesz a jövő évezred  világbetegsége.

 Védőoltás sajnos a HCV (hepatitis C vírus) ellen nincs.

 

A hepatitis C fertőzés egy lassan fejlődő krónikus vírusos fertőzés mely végső stádiumban májcirrhosishoz ill. májrákhoz vezet.

 

 A fertőzés tünetei, fáradékonyság, étvágytalanság, levertség. A hepatitis C vírus vér útján terjed, a fertőzésnek leginkább a szervátültetésen átesettek, az intravénás kábítószeresek, és a hemofíliások vannak kitéve.

 

Legjobb megelőzés az elővigyázatosság!

 

 Kerüljük például, hepatitis C fertőzött emberrel való  közös fogkefe-,  borotva használatát. Szexuális érintkezéskor ajánlott óvszer használata.


A mai orvostudomány gyógyszeres kezelése (Interferon alfa-2b, Ribavirin, Intron A, Rebetron) mellett természetes táplálkozás, alternativ antivirális és májfunkciót támogató készítmények, vitaminok alkalmazása ajánlott.


A felsorolt gyógyszerek a  hepatitis C-t a HCV genotipusától függően  csak 1-10%-ban gyógyítják, legtöbbször csak késleltetik a betegség lefolyását mivel a gyógyszerek súlyos mellékhatásai miatt a kezelést félbe kell szakítani.

 

A fertőzöttség súlyosságának megállapítása (fontos a háziorvos és a beteg számára!) quantitatív, HCV-szám-meghatározással történik, mely vizsgálatot hazánkban  több  laboratóriumban  el tudnak végezni

 

A CoD™ tea & célzott táplálkozási rendszerrel, valamint a BoD  extrakttal  hazánkban eddig hetvenkettő előrehaladott hepatitis C vírusos betegnek tudtunk segíteni, ez nagyon kevés, de bíztató eredmény, mert egy súlyos, előrehaladott állapotú, már sárgaságban (GOT, GPT, gamma GT értékek 300-450 között!!) szenvedő férfi egy év után teljesen HCV-, vírusmentes és egészséges lett.

 

Egy nagykanizsai asszony fél éves CoD™+BoD™ kúra után lett vírusmentes. A többi magyar HCV- pozitív beteg általános állapota lényegesen javult, fél év után májértékeik normalizálódtak (a CoD™ & BOD™ kezelést a betegek háziorvosai tovább folytatják).

 

A BoD™ extrakt vírusellenes hatására öt évvel ezelőtt egy súlyos Dengue-lázas megbetegedéssel (halálos trópusi vírusos betegség) kapcsolatban figyelt fel kutatócsoportunk.

 

A betegen (prof.mag.dr.DT  - csoportunk tudományos főigazgatóján) a Dengue-láz tünetei  hetekkel később jelentkeztek, mint két expedíciós társán, akik sajnos pár hét múlva az Amazonas őserdejében a Dengue - láz halálos áldozataivá váltak. Dr.DT évek óta fogyasztja naponta a CoD™ teát és hetekkel betegsége kitörése után, váltóláz, rendkívüli fej-és izomfájdalmak mellett már húszonöt kilót lefogyva kapta meg a shipibo indiánoktól a Dengue-vírus-ölő, életmentő BoD™ extrakt – keveréket. A CoD™ tea és a BoD™ extrakt együttes négy hónapos fogyasztása után dr.DT-t a bécsi trópusi orvostudományi intézet teljesen vírusmentesnek és egészségesnek találta. Ezután kezdte el Prof. DDr. Apostolos Georgopoulos, tudományos főigazgató, (AKH Bécs, P3 Kutatólaboratorium) Dr. Susan Simon, világhírű HCV kutató és Assoc.Prof.Mag.Dr.Dávid Tamás a BoD™ extrakt vírusellenes hatásának kivizsgálását és tudományos igazolását in vitro és később in vivo.( A Dengue-vírus  és a HCV egy vírus-családba tartoznak)

A meglepően pozitív eredményeket főleg HCV, EBV (Epstein – Barr -vírus), HPV, és Herpes – vírus, de HIV ellen is, egy másik bécsi virológiai intézet is egyértelműen igazolta.

 

Magyar kutatók és hiszto-pathológusok végezték el a BoD™ extrakt mellékhatás-mentességének (akut, szubakut, krónikus toxicitás) tudományos bizonyítását. Ezután kezdődött el a súlyosan fertőzött, előrehaladott állapotban lévő hepatitis C fertőzöttek ellátása CoD™ teával és BoD™ extrakttal. Egy 18 éves osztrák kislány  fél év után vírusainak  95%-át elvesztette, májértékei normalizálódtak.

 

A bécsi AKH-ban (Európa legnagyobb, legmodernebb, világhírű kórháza) egy HCV fertőzött négy hónap, egy EBV fertőzött három hét után  lett vírusmentes.

 

A kutatás és a klinikai tanulmányok teljes erőbedobással, magyar klinikusok és gyógyszerkutatók közreműködésével tovább folytatódnak, hogy (a CoD™ & BoD™ együttes felhasználásával) még több hazai és külföldi HCV-pozitív betegen tudjunk segíteni életük meghosszabbításával és emberhez méltó életminőség biztosításával.

 

Kérdéseire központunk az alábbi telefonszámon, faxon, e-mailen is rendelkezésére áll!

Szívélyes üdvözlettel:
CoD™ Rák Információs Központ 

Kiemelkedően Közhasznú Alapítvány Reg.sz.:1256
Támogatási számla: CIB Bank, Budapest,

Nr.: 10700378-26468309-51100005

Tel/Fax: 96-360-539  #  96- 360- 590

E-mail: codinfo@axelero.hu   #   Internet honlap: http://codtea.oditech.hu

 

     

Diagnosys.hu Független Egészségügyi Fórum

Promote Your Page Too

     
Menü