Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
CIKKEK
     
REGISZTRÁCIÓ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
számláló
Indulás: 2003-08-06
     
ÉLETMÓD
ÉLETMÓD : S.O.S. A rosszul értelmezett üzenetek komoly konfliktusokat eredményeznek

S.O.S. A rosszul értelmezett üzenetek komoly konfliktusokat eredményeznek

Számtalan vitát, felesleges veszekedést kerülhetnének el a szerelmesek, ha a férfiak megtanulnának a nők által küldött burkolt jelekből olvasni. 2005.09.02 08:03 reggel.hu

Az alábbiakban néhány tanácsot szeretnénk adni férfitársainknak.

Egy mélyen megbántott nőt puszta könyörgéssel nem lehet megbékíteni. Duzzog vagy megsértődött?

A nő nem szól, láthatóan meg van sértődve. Ön ilyenkor rosszul reagál: már megint mi a baj? - kérdezi, enyhe indulattal a hangjában. A helyes kérdés: "Látom, hogy bánt valami. Szeretnék segíteni, elmondod?" Trükkösebb és lehengerlő megoldás szó nélkül bedobni egy meglepetést: színházjegy, kiruccanás vagy bármi, amire a nő vágyik. Amennyiben a nőnek oka van a duzzogásra, akkor az okot kell megszüntetni.

Lankadó vágy, a testiség visszautasítása Ennek több oka is lehet: örömtelenség, kapcsolati probléma, féltékenység, és néha a rossz lelkiismeret. A nőknél is előfordulhat, hogy félrelépnek, ami sokszor okoz lelkiismeretfurdalást. Ilyenkor visszahúzódóvá válhatnak, vagy a másikban keresik a hibát. Ne firtassa, a balhé csak olaj a tűzre. Bizonyítsa be, hogy önnek csak rá van szüksége, legyen türelmes, hagyja, hogy irányítson egy kicsit. Ha sokáig nincs változás, érdemes beszélgetést kezdeményezni. Tegye félre férfiúi hiúságát, ha tényleg szereti párját.

A zöld szemű szörny, a féltékenység Szólhat a női önbizalom hiányáról, de az ön viselkedésének félreértelmezéséről is. Persze ha jogos, akkor más a helyzet. Ha tévedés, akkor a hölgy több törődésre vágyik, elhanyagoltnak érzi magát. Nőiségében kell erősíteni - dicséretek, bókok, elismerések. Kóros féltékenység is létezik, ilyenkor érdemes szakemberhez fordulni.

Háromszögben, a férfinak nem elég Ő A nők megérzik, ha párjuk félrelép. A bölcsebbek kivárnak, királynőként élik meg, hogy ön egyre idegesebb, mert párja nem féltékeny. Ez a női magatartás tiszteletet kíván. Ha úgy dönt, marad, és kilép a másik kapcsolatból, jól teszi, mert párja megjutalmazza érte. Az egyébként jogos jeleneteket rendező nők tehetetlennek, megalázottnak és nőiségükben sértettnek érzik magukat.

A harmadik lett az első Gáz van, ön talált egy nőt, akit fontosabbnak érez. Hagyjon időt saját magának a lépések megtételéig. Ha az új az igazi, úgyis megmarad. Az őszinteség elkerülhetetlen, de nem mindegy az időzítés és a mód. A férfiak sokszor kegyetlenek ezekben a helyzetekben. Az utolsó pillanatig tisztelje a nőt, akit elhagy, hogy saját magát is tisztelhesse.

Elvenném, de nem jön hozzám Ha egy nő nemet mond, tudomásul kell venni, hogy valószínűleg nem önre vár. Ezt az érzését tiszteletben tartva kell döntést hoznia. Az biztos, hogy az igazán kitartó, de nem tolakodó udvarlás meghozhatja a sikert. Volt már rá példa, hogy évek múltán adta be a derekát a hölgy.


     

Diagnosys.hu Független Egészségügyi Fórum

Promote Your Page Too

     
Menü