Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
CIKKEK
     
REGISZTRÁCIÓ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
számláló
Indulás: 2003-08-06
     
ÉLETMÓD
ÉLETMÓD : Testi mesék

Testi mesék

Ha velünk tart a következő nyolc hónapban, megszülethet és életre kelhet Önben is az elhatározás az egészségesebb, jobb életre

 
A nagyításhoz kattintson a képre
Kattintson ide a videó megtekintéséhez!

Hallottuk már sokszor, hogyan lehetne egészségesebben élni, megőrizni a lelki egyensúlyunkat, mégis olyan nehéz elszánni magunkat a változtatásra. A legfőbb akadály, hogy nem ismerjük és nem használjuk ki belső lehetőségeinket.

A nagyításhoz kattintson a képre

A Testi mesékben tükröt tartunk mindennek, ami emberi: leleplezzük a tévhiteket, a lelki mozgatórugókat, bemutatunk ismert és kevésbé ismert, gyógyult, gyógyító és gyógyulni vágyó embereket, mégpedig olyan, a stúdióban végzett látványos vizsgálatokkal és kísérletekkel, amelyek megvilágítják testünk és lelkünk működését.

A sorozat végigkíséri egy átlagos magyar család "életmód-váltó" próbálkozásait, és hétről-hétre helyszíni közvetítést ad az anyaméhből: a legkorszerűbb vizsgálóeszközök segítségével bemutatja a magzat fejlődését.

Ha velünk tart a következő nyolc hónapban, megszülethet és életre kelhet Önben is az elhatározás az egészségesebb, jobb életre.

A nagyításhoz kattintson a képre

A Testi mesék önismereti show-műsor, amelyben a testünk-lelkünk egészséges működésével, illetve a legáltalánosabb betegségekkel kapcsolatos ismereteket nem csak szellemes magyarázatokkal ismertetik szakértőink, hanem erre a célra készült nagyméretű, "működő maketteken is illusztrálják.

A műsor egyszerre humoros és praktikus. Valódi izzadtsággal és szenvedéssel mutatja, hogyan kell rávenni magunkat az életmódváltásra, miközben sok-sok hétköznap is alkalmazható praktikát ad a néző kezébe. Tanít, szórakoztat és aktív életmódváltoztatásra buzdít.

A nagyításhoz kattintson a képre

A stúdióba hívott közönségünk soraiban az adott témakör szakemberei, ismert személyiségek, illetve a stúdióban zajló akciók (mérések, játékok stb.) résztvevői szerepelnek.

Végigkísérjük egy "átlagos magyar család életmód-váltó kurzusát, amely mintát jelenthet mindazok számára, akik túlsúlyosak, dohányoznak, stresszes életet élnek. Állandó "vendég lesz - akiknek a sorsát végigkövetjük 32 héten át - egy-két terhes kismama is, (akiknél a legkorszerűbb képalkotókkal "élőben közvetítjük a magzat fejlődését.).

A televíziós műsort internetes felület támogatja, ahol valamennyi információ megjelenik, további praktikus tudnivalókkal együtt.
A műsor készítőinek meggyőződése: ha megismerjük testünk-lelkünk működését, jobban használhatjuk adottságainkat, sőt, jobban is érezhetjük magunkat bőrünkben.


Küldje tovább
Testi mesék Nyomtatás

     

Diagnosys.hu Független Egészségügyi Fórum

Promote Your Page Too

     
Menü