Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
CIKKEK
     
REGISZTRÁCIÓ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
számláló
Indulás: 2003-08-06
     
ÉLETMÓD
ÉLETMÓD : Kerékpározókat és nevetni vágyókat várnak biciklis felvonulásukra a bohócdoktorok április 1-jén vasárnap, bolondok napján.

Kerékpározókat és nevetni vágyókat várnak biciklis felvonulásukra a bohócdoktorok április 1-jén vasárnap, bolondok napján.

Huszonhat vidám biciklis bohócdoktor kerekezik végig az Andrássy úton, az Erzsébet tértől a Hősök teréig és vissza. 


Bolondok napi felvonulást tartanak a bohócdoktorok  Kerékpározókat és nevetni vágyókat várnak biciklis felvonulásukra a bohócdoktorok április 1-jén vasárnap, bolondok napján.

    Huszonhat vidám biciklis bohócdoktor kerekezik végig az Andrássy úton, az Erzsébet tértől a Hősök teréig és vissza. 
    Török Piroska az alapítvány program menedzsere az MTI-nek elmondta: az alapítvány tizenötödik születésnapja alkalmából tavaly már szerveztek egy felvonulást április 1-jén. "Ez olyan jól sikerült, hogy úgy döntöttünk, az eseményt hagyománnyá tesszük, idén ismét végig biciklizünk az Andrássy úton. A megmozdulással a vidámságra, a bolondozásra szeretnénk felhívni a figyelmet. A bohócdoktorok színes ruháikban, piros orrukkal és mókás kinézetükkel mindenkit megmosolyogtatnak, akikkel csak találkoznak" - tette hozzá.
    A Piros Orr Bohócdoktorok Alapítványt 1996-ban alapították, filozófiájuk "a nevetés gyógyít" lett. Jelenleg tíz gyermekkórházban Budapesten, Győrben, Pécsen, Miskolcon, Nyíregyházán és egy idősotthonban gyógyítják vidámságukkal a betegeket.
    A bohócdoktorok délután fél háromtól az Erzsébet téri Akváriumnál várják a csatlakozó biciklistákat és a nevetni vágyó érdekelődőket.

 

 

MTI 2012. március 30., péntek 7:13

     

Diagnosys.hu Független Egészségügyi Fórum

Promote Your Page Too

     
Menü