Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
CIKKEK
     
REGISZTRÁCIÓ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
számláló
Indulás: 2003-08-06
     
KÖRKÉP
KÖRKÉP : Kórházi várólista az interneten

Kórházi várólista az interneten

Az interneten is mindenki számára elérhetővé tette a győri Petz Aladár Kórház, hogy a fekvő-és járóbeteg-szakellátásra mennyi ideig kell várakozniuk a betegeknek,- jelentette be csütörtökön az előjegyzési rendszert bemutató sajtótájékoztatón Bugovics Elemér főigazgató

              
A kórházi információs helyeken és az interneten mindenki számára elérhetővé tette a győri Petz Aladár Kórház, hogy a fekvő-és járóbeteg-szakellátásra mennyi ideig kell várakozniuk a betegeknek- jelentette be csütörtökön  az előjegyzési rendszert bemutató  sajtótájékoztatón Bugovics Elemér főigazgató.

 A kórházban a beteg állapotától függően  eddig is programozták a műtéteket, az egyes beavatkozásokat, ez azonban az intézmény belső szervezési tevékenysége volt. Azzal, hogy nyilvános lett az ellátás előjegyzése, a háziorvos megbeszélheti a beteggel, mikor kerülhet szakorvosi kezelésre, vagy mikortól fekhet be a kórházba.

 Az életveszélyes állapotban lévők ellátására azonnal sor kerül, sürgős esetben a szakellátást 3o percen belül meg kell kezdeni, a viszonylag sürgős esetben a szakmai szempontok alapján sorolják. A járóbeteg-szakrendelésre a háziorvos és a beutalt beteg- miután az interneten megnézték, az adott ellátásra mennyi ideig kell várakozni, -akár telefonon is előjegyeztetheti a kezelés pontos idejét.

(NSZ) F.S.

     

Diagnosys.hu Független Egészségügyi Fórum

Promote Your Page Too

     
Menü