Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
CIKKEK
     
REGISZTRÁCIÓ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
számláló
Indulás: 2003-08-06
     
Belgyógyászat
Belgyógyászat : Fókuszban a szív - egészséges test, egészséges alak

Fókuszban a szív - egészséges test, egészséges alak

Az egészséges szív, korra és nemre való tekintet nélkül, elengedhetetlen ahhoz, hogy teljes életet éljünk

Ha törődünk testsúlyunkkal és alakunk megőrzésével, azzal csökkentjük a szívbetegségek és az agyvérzés kialakulásának veszélyét. Ez az oka annak, hogy ebben az évben, a Szívünk Világnapja rendezvény központi témája az "Egészséges testsúly, egészséges alak" lett.

A szeptember 25-én mintegy 100 országban, köztük hatodik alkalommal Magyarországon is mindenki díjmentesen vehet részt a programokon, a közös gyalogláson, futáson, tornán, a felnőtt és gyermekjátékokban, a szűrővizsgálatokon. Az előadásokon és a beszélgetéseken elhangzottakból, valamint a tájékoztató anyagokból megismerhetik miként tehetnek szert egészséges testsúlyra és egészséges alakra, amely az egészséges szív szempontjából is kiemelten fontos.

Idén is a Városligetben rendezi meg a Magyar Kardiológusok Társasága - a Népegészségügyi Program részeként - az Országos Egészségfejlesztési Intézet és a Magyar Nemzeti Szívalapítvány közreműködésével a Szívünk Világnapja központi rendezvényeit, az események között kiemelt figyelmet szentelve a családi programoknak.

Szívünk Világnapja programok szeptember 25-én a Városligetben és országszerte

Budapesten a Városligetben, valamint a megyeszékhelyeken és Marcaliban, Mosonmagyaróváron, Nagyatádon, Nagykőrösön. A helyszíneken szív-és érrendszeri kockázatszűréssel, egészségügyi tanácsadással, sport-programokkal, vérnyomás-, vércukor- és testzsírméréssel, orvosi tanácsadással, tájékoztató előadásokkal, bemutatókkal, családi és gyermekprogramokkal várjuk az érdeklődőket.

A Városligetben a szív-és érrendszeri kockázatszűrés és egészségügyi tanácsadás mellett Flora gyaloglással, Flora futóversennyel, bócsabajnoksággal, sportvetélkedőkkel, tánc- és sportbemutatókkal, koncertekkel, játszóházzal, játékos vetélkedőkkel, főzési tanácsadással, egészségtesztekkel várjuk mindazokat, akik jó szívvel, egészséges testsúllyal akarnak élni.

     

Diagnosys.hu Független Egészségügyi Fórum

Promote Your Page Too

     
Menü