Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
CIKKEK
     
REGISZTRÁCIÓ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
számláló
Indulás: 2003-08-06
     
Szex
Szex : Hűtlenség melegágya - online szex

Hűtlenség melegágya - online szex

Egyre több férj és feleség, hosszú partnerkapcsolatban élő ember fordul az Internet chat-szobáihoz egy kis szexuális izgalmat keresve.


tantralap.hu

 

A Floridai Egyetem e témával foglalkozó kutatói azt találták, hogy amíg azok a házasságban élők, akik ellentétes neműekkel keveredtek intim kapcsolatba az interneten keresztül, úgy érzik, semmi rosszat nem tesznek, addig partnerük megcsalva érzi magát, akkor is, ha az esetek többségében nincs szó fizikai érintkezésről.

Az egyetemi kutatás vezető professzora, Beatriz Mileham így látja a helyzetet:

"Az Internet lesz a hűtlenség legelterjedtebb formája a jövőben, de lehet, már ma is az. Soha nem volt még ilyen egyszerű házasságban élőknek randevút szervezniük.

Nincs szükség titkos utazásokra, rossz hírű szállodákra. Az online hűtlenséget el lehet követni úgyis, hogy akár egy szobában vagyunk a hitvesünkkel."

Az utóbbi időkben a chat-szobák felelősek leginkább a párkapcsolatok zátonyra futásáért, és a helyzet azzal párhuzamosan romlik, minél több ember csatlakozik az Internetre.

 A már említett floridai kutatók főként a házasokra koncentráltak, s azt találták, hogy habár a legtöbben szerelmesnek vallották magukat a társukba, az Internet adta anonimitás túl nagy csábítást jelent.

Legtöbben az unalom, a partner szexuális érdeklődésének hiánya, az újdonság vágya miatt kezdtek flörtölni.

Főként a férfiak indokolták azzal az online szex felé fordulásukat, hogy feleségük a gyermekneveléssel párhuzamosan elhanyagolja szexet.

Meglepően sokszor a hűtlenség fizikai formát is ölt.

Az interneten intim ismeretséget kötött párok mintegy harmada találkozik is egymással, és ez a találkozás nagyon magas hányadban komolyabb kapcsolattá is alakul.

Abban egyetértenek a szakemberek, hogy a házassági hűségre hatalmas veszélyt jelentenek az online kapcsolatok, de egyelőre a jelenség még sok részlete ismeretlen.

Az biztos, hogy nem árt tudni: az ártalmatlannak induló chat-szobás beszélgetések egy csúszós lejtő elejét jelenthetik minden házasságban, amely nagyon gyakran a bíróságon, egy válóperben ér véget

     

Diagnosys.hu Független Egészségügyi Fórum

Promote Your Page Too

     
Menü