Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
CIKKEK
     
REGISZTRÁCIÓ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
számláló
Indulás: 2003-08-06
     
Szex

Impotencia - Potenciazavar

   

 

Nem sokan tudják, hogy a legtöbb esetben inkább fizikai, mint pszichológiai okai vannak az impotenciának, és ez legtöbb esetben gyógyítható.

Az impotencia talán a leghomályosabb ága a medicínának a laikus számára az összes orvosi tudományág közül. Két dolog felelos e miatt a nem szerencsés helyzet miatt.

  • Tudatlanság, mitoszok, babonák, a megbélyegzés és a tabuk ,melyek a laikus számára a szexualitáshoz kapcsolódnak.
  • Igen elavult a szemlélet azon orvosok körében, akik máig úgy hiszik, hogy az impotencia nagy részben pszichológiai eredetű.

Gátizomtorna: inkontinencia, vizelettartási zavar gyógymódja

   

A gátizomtorna az inkontinencia, a vizelettartás zavarának legegyszerûbb gyógymódja, egyben a megelõzés hatékony eszköze is, és igen jelentõs pozitív hatással van a szexuális élet minõségére.

Szexuális úton terjedő betegségek

   

SZTB-k (Szexuális úton terjedő betegségek)

A fertőző betegségek közül, a leggyakoribbak és a legveszélyesebbek. Az emberek 10-50 %-a élete folyamán valamelyik nemi betegséget megkapja. Minél korábban kezdik a fiatalok a szexuális életet, annál gyakrabban és súlyosabban fertőződhetnek és betegedhetnek meg a nemi betegségekben.

.

   

Hűtlenség melegágya - online szex

   
Egyre több férj és feleség, hosszú partnerkapcsolatban élő ember fordul az Internet chat-szobáihoz egy kis szexuális izgalmat keresve.

Szex stresszmentesen

Wellness magazin   
Életünk minden területére rátelepszik a stressz, míg végül bekopogtat a hálószobánkba is. Így válhat hirtelen a világ egyik legélvezetesebb tevékenysége a legszélsőségesebb esetben felesleges teherré.

HANGULATUNK ÉS A HORMONOK

VitalMedia Portal   
  • Eszméletlenül dühössé és víg kedélyűvé egyaránt tehetnek.
  • A nemi örömhöz, az erős csontokhoz, a stresszel való megküzdéshez és az anyagcsere karbantartásához egyaránt szükségesek.
  • Ha nem volnának, tulajdonképpen nem is lennénk életben.
  • A szervezet nagyon különleges, úgynevezett belső elválasztású mirigyekben helyet foglaló sejtjei termelik őket: a hormonokat. Közvetlenül a vérbe jutnak, és az idegrendszerrel együtt fontos életfolyamatokat szabályoznak.

     

Diagnosys.hu Független Egészségügyi Fórum

Promote Your Page Too

     
Menü