Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
CIKKEK
     
REGISZTRÁCIÓ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
számláló
Indulás: 2003-08-06
     
Szex
Szex : Szex stresszmentesen

Szex stresszmentesen

Életünk minden területére rátelepszik a stressz, míg végül bekopogtat a hálószobánkba is. Így válhat hirtelen a világ egyik legélvezetesebb tevékenysége a legszélsőségesebb esetben felesleges teherré.

Szex stresszmentesen

Íme hét aranyszabály, amelyek segítségével kiűzheted a gondokat az ágyból!

1. Semmi sem kötelező!

Hol van az megírva, hogy minden nap össze kell bújni, különben összeomlik a világ? Senki nem várja el, hogy az irodában töltött nap után menetrendszerűen egy ellenállhatatlan szexciklon bőrébe bújj. Ha inkább ahhoz van kedved, hogy elnyúlj a kanapén és megnézd kedvenc sorozatodat a tévében, tedd azt. Ha pedig otthoni teendőid miatt apad a libidód, vond be párodat is a feladatokba, hogy a kötelező körök lefutása után csak egymásra figyelhessetek.


2. Beszélj a vágyaidról!


Az álmodozás önmagában csak elködösíti mindazt, ami valóban fontos. Szakadj el az irreális elképzelésektől és a rossz beidegződésektől! Akár hiszed, akár nem, még évek múltán is rengeteg lehetőség rejtőzhet egy kapcsolatban. De ha sosem beszélsz a vágyaidról – például, hogy szeretnél a konyhapulton szeretkezni –, akkor a kívánalmaidból csak hiányérzet marad.


3. Tegyél saját kedvedre!

A szex ma már nem csupán házastársi kötelesség vagy a fogantatás eszköze, így csak akkor érdemes belefogni, ha valóban élvezetedet leled benne. Ehhez viszont az kell, hogy szeresd és elfogadd a tested, és saját magadért (is) szeretkezz. Az ezekkel járó pozitív gondolatok már önmagukban is elegendőek ahhoz, hogy megfelelően ráhangolódj az erotikára.


4. Adj kimenőt partnerednek!

Ne lógjatok folyton egymás nyakán, nem egészséges minden szabad perceteket együtt tölteni! Csináljatok külön programokat, vonuljatok félre, kicsit éheztessétek ki egymást a viszontlátásig. Ez a kis különlét a libidótoknak is jót fog tenni!

További tippek»

     

Diagnosys.hu Független Egészségügyi Fórum

Promote Your Page Too

     
Menü