Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
Diagnosys.hu, Egészségügyi hírek,
CIKKEK
     
REGISZTRÁCIÓ
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
számláló
Indulás: 2003-08-06
     
KÖRKÉP
KÖRKÉP : Az országos tiszti főorvos péntek éjfélig rendelte el a hőségriadót.

Az országos tiszti főorvos péntek éjfélig rendelte el a hőségriadót.

Az előrejelzések szerint csütörtökön az ország nagy részén még melegebb lesz,  Az országos tiszti főorvos péntek éjfélig rendelte el a hőségriadót.   A meteorológiai szolgálat csütörtökre is a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adta ki az ország legnagyobb részére. 


 

 

    Török László, az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) munkatársa az MTI-nek elmondta: szerdára virradóra megdőltek a napi legmagasabb minimumhőmérsékleti rekordok, a napi melegrekord viszont csak a fővárosban dőlt meg.
   
 Az országos tiszti főorvos péntek éjfélig rendelte el a hőségriadót. 
    A meteorológiai szolgálat csütörtökre is a legmagasabb fokozatú figyelmeztetést adta ki az ország legnagyobb részére. Nagyon erős lesz az UV-B sugárzás is, átlagértéke meghaladhatja az extrém szintet jelző 8-as szintet,ez azt jelenti, hogy a napon akár 15 perc alatt is le lehet égni.
    Rácz Jenő, a Magyar Kórházszövetség elnöke szerdán azt mondta: a kórházakban a nagy hőség miatt egyelőre nincs szükség rendkívüli intézkedésekre, de ilyenkor orvosilag indokolt lehet egyes műtétek elhalasztása. A Gyógyszerészeti és
 Egészségügyi, Minőség- és Szervezetfejlesztési Intézet azt közölte: a felügyelt intézményektől eddig nem érkezett jelzés hőség okozta fennakadásról, így központi iránymutatásra nincs szükség.
   

     

Diagnosys.hu Független Egészségügyi Fórum

Promote Your Page Too

     
Menü